-40% voor members! €7.77 ipv €12.95!

Logo

10 geheime tips voor meer overwinningen in de WL! 😱🥇

Uw Voordelen

Uitgelegd in een Notendop

In 10 kort samengevatte tips krijg je alle input die je nodig hebt om beter te presteren in het WL. De leestijd is maximaal een half uur, dus u kunt meteen aan de slag!

Betere Beloningen

Met deze tips, ben je verzekerd van betere resultaten in de Weekend League. Je zult ook betere beloningen krijgen en beter presteren in toernooien.

Contact met Pro-Gamers

Ook al is dit geen coaching, je komt wel in contact met e-sporters die je graag helpen met al je vragen! We hebben 3 e-sporters voor PS, 2 voor XBOX en 2 voor PC.

Voor Beginners & Profs

De tips worden zo uitgelegd dat zowel beginners als gevorderden ze gemakkelijk kunnen toepassen. Op deze manier kunnen de eerste successen direct worden behaald.

Directe toegang tot Ebook

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een PDF-bestand om te downloaden op de orderbevestigingspagina en ook per e-mail. Het ebook kan worden gelezen op pc's, smartphones, tablets en ebookreaders. U wordt gratis per e-mail op de hoogte gehouden van updates.

10 geheime WL tips! (ebook)

7,77 €12,95

Deze gids bevat 10 tips die je gegarandeerd helpen om meer wedstrijden te winnen in FUT Champions. We hebben samengewerkt met topspelers uit het FUT Champions klassement om je te helpen de best mogelijke beloningen te krijgen.

We hebben de 10 tips gecondenseerd zodat je in minder dan een uur door dit ebook kunt werken en de tips direct kunt toepassen.

Dit ebook kan gelezen worden op elke computer, smartphone, e-boek lezer...

Wij laten onze klanten voor ons spreken

"Super! Geweldige tips en trucs en dat alles voor een paar euro. Ik hoop dat er snel meer van je komt!"

Mathis

Oorspronkelijk gepubliceerd op Instagram

"Geweldig team en altijd klaar voor iedereen. 100% kans om beter te worden, ongeacht de modus. Goede inzet van de esports mensen om het spel aan ons normaal uit te leggen en te perfectioneren."

Mikael

Oorspronkelijk gepubliceerd op Instagram

"De prijs/prestatie verhouding is zeer goed. Zeer nuttig voor beginners maar ook geschikt voor ervaren spelers zoals ik."

Selim Suverekli

Oorspronkelijk gepubliceerd op FC-reviews

"Ik lees meestal geen boeken, maar hier was het echt gemakkelijk en geïllustreerd met foto's. Alles was nuttig en makkelijk te begrijpen - prima!"

Tim Bold

Oorspronkelijk gepubliceerd op FC-reviews

"Ik heb het FUT Academy ebook voor mijn zoon gekocht als cadeau. Ik heb zelf geen verstand van FIFA, maar mijn zoon was er erg blij mee en zei na een paar dagen dat hij al veel had geleerd dat hij nog niet wist. Als zelfs de kinderen beginnen te lezen, dan moet het wel goed zijn :)"

Richard P.

Oorspronkelijk gepubliceerd op Facebook

"Heel goed! ✔🚀"

Fabio

Oorspronkelijk gepubliceerd op Instagram

Language & Currency

fut-academy logo des erfolgreichsten trading services für fifa ultimate team

Social Media

This website is not affiliated with nor endorsed by EA Sports or Facebook.